Det siger kunderne...
Bryllup

Kenneth Rothly var DJ til min hustrus og mit bryllup, og man må sige at Kenneth virkelig gjorde en forskel til både middag og fest. Kenneth læste stemningen perfekt og lod ligeledes gæsterne ønske deres yndlings sange i løbet af aftenen, dog hele tiden med fokus på hele festen. Vi kan klart anbefale Kenneth som DJ, da han er nem at arbejde med og virkelig god til sit job. Tak for en god bryllupsfest.

Vi har tidligere benyttet Kenneth som DJ til fester, herunder vores bryllup. Det var en fantastisk fest, ikke mindst pga. musikken. Kenneth er en dygtig DJ med god fornemmelse af sit publikum og hvilket musik de ønsker. Han får vores bedste anbefalinger. Tak for god musik.

go site Vi havde en fantastisk bryllupsfest som blot blev endnu bedre, da Kenneth Rothly gik i gang med at spille musik efter middagen.

Stort set alle gæster var på dansegulvet, og der blev danset fra start til slut – non stop. Vi endte med at forlænge festen med 3 timer. Er super glad for at have valgt Kenneth istedet for et live band – ingen stop i festen. Derudover har jeg været rigtig glad for servicen omkring bookingen, der har været god service, hurtige svar på mine e-mails - en klar anbefaling værd!
 Hvis jeg skal bruge en DJ igen, så vil vi helt bestemt anvende Kenneth igen.

 Så tak for det hele."

get link Kenneth var DJ til vores bryllupsfest, hvilket han gjorde til bravur. Inden brylluppet sendte vi lidt input til, hvilken musik vi kunne lide, og så sørgede Kenneth for, at alle havde en super fest. Dette gælder alt fra oldemor til teenagerne der nød musikken. Tak for god musik til brylluppet.

Firmafest

Vi har mange gange valgt at benytte Kenneths musik kvaliteter i Magasin Du Nord. Kenneth har altid leveret et fantastisk resultat, hvilket også har gjort at vi har benyttet ham i mange år. De bedste anbefalinger herfra Magasin.

Kenneth Rothly har gennem flere år (siden 2010) været fast tilknyttet Café Hack, som vores foretrukne og faste ”Musik leverandør”.
Under titlen ”musik-leverandør” findes bl.a. følgende opgaver:
- DJ ved vores private arrangementer, herunder bryllupsfester, fødselsdage, receptioner mv.
- DJ ved firmaarrangementer og julefrokoster.
- Faste DJ-jobs på udvalgte fredag / lørdage, hvor gæsterne har været et blandet publikum og ofte flere mindre selskaber i samme lokale.

Kenneth har altid, uden undtagelser, leveret et professionelt produkt her hos os. Der er et godt humør blandt alle medarbejdere, musikken og ideerne er altid up2date. Der er en gennemtrængende vilje blandt alle, til at ”få gæsterne på dansegulvet”. –Og det lykkes!!! Ydermere har fleksibiliteten omkring test af udstyr evt. sammen med festarrangørerne, generelt: Opstilling, nedpilning, afhentning, mv. altid fungere fra Kenneths side. Afslutningsvis vil jeg understrege, at jeg til enhver tid vil stå til rådighed for en mundligt udtalelse vedr. samarbejde samt give Kenneth Rothly mine bedste anbefalinger med på vejen.

Kenneth Rothly har spillet i Skagen i den absolutte højsæson gennem en årrække. Vi sætter utrolig stor pris på at have ham i huset, og han har en professionel tilgang til jobbet, som man ikke oplever andre steder. Festen starter ved hans hænder og breder sig ud til alle gæsterne, og du kan være sikker på, at han vil gøre alt for din fest bliver den bedste nogensinde.

Fødselsdag

follow link Kenneth spillede op til dans til min 40 års fødselsdag. Vi havde på forhånd talt om musikere/sangere/sange, som var mine personlige favoritter. De kom dryssende ind imellem alle mulige andre fede numre, som fyldte dansegulvet konstant. Hver gang et nummer fadede over i et nyt, tænkte man: ”Det er også et fedt nummer!” og dansede videre:-). Kenneth var, som jeg synes en god DJ skal være, nærmest usynlig, fokuseret, observerende og professionel. Tak!

Heeej Kenneth – tusinde tak for dit bidrag til min fest. Folk gav dig meget ros, så den sad lige i øjet 😉

Hej Kenneth, tusind tak for den fede musik sidste lørdag ;)! Super cool, og hold op vi dansede og break dansede=)) Havde ondt i stængerne flere dage efter, og du har fået mange roser.

Vi var blevet anbefalet at tage fat i Kenneth i forhold til at sikre både baggrunds- og loungemusik til vores 2 x 50 års fødselsdag under middagen samt populær dansemusik efter middagen. Vi ville gerne holde en 50 års fødselsdag med fokus på god mad, vin, cocktails og dansemusik. I tæt dialog og overbevisende samarbejde med Kenneth fik vi afstemt særlige ønsker til musik inden festen, så vi fik os pejlet ind på, hvilken musik, vi forventede ville blive spillet under festen. Kenneth var rigtig god som sparring. Det gik over al forventning, og Kenneth holdt både musikken i baggrunden under middagen, og efter middagen fik han gæsterne på dansegulvet. Aldrig har vi danset så meget. Der blev danset i mere end 5 timer, og både vi og gæsterne var meget, meget tilfredse. Vi vil give Kenneth vores varmeste anbefalinger og vil bestemt gerne bruge Kenneth igen som DJ.

Hej Kenneth – det var en super fest – og du ramte lige plet med musikken – tak for et flot job.